català | españolCOROL·LARI: del llatí corollarium, és un terme que s'utilitza en matemàtiques i en lògica per designar l'evidència d'un teorema o d'una definició ja demostrats, sense necessitat d'invertir esforç addicional en la seva demostració. En poques paraules, és una conseqüència tan evident que no necessita demostració.

Som Sílvia Clavera i Jorge Rodríguez, una parella d'Enginyers de Telecomunicació ubicats a Barcelona i dedicats al món web i a tot el que l'envolta des de l'any 2010.

Fem programació, maquetació i disseny gràfic orientat a web, és a dir, tasques de frontend: HTML/CSS/JQuery; i tasques de backend: PHP/MySql.

La nostra experiència es centra principalment en el desenvolupament de webs a mida amb gestor de continguts (notícies, projectes, productes, etc.), disseny de bbdd, interacció amb els usuaris a través de formularis, registre d'inscripcions, newsletter, així com adequar els dissenys als diferents navegadors i plataformes existents - responsive dessign.
També estem acostumats a treballar amb subcontractacions gestionant tot el projecte i la seva entrega.Sílvia Clavera Ibáñez

05/03/1978

(+34) 665 955 486

linkedin


Jorge Rodríguez Manzano

30/07/1977

(+34) 651 375 241

linkedin


info@corolari.cat
Email(*):

Nom:

Missatge: